skip to Main Content

Reiniging en herstel van uw gevel

Wilt u, uw gevel herstellen en beschermen tegen doorslaand vocht? Ook hiervoor kunt u Vochtweg inschakelen. Regen slaat vaak naar binnen door de muren heen. Wij kunnen dit tegengaan door de gevel te hydrofoberen. het begint echter met het uitgebreid schoonmaken van de gevel.

Voegen laten herstellen

Nadat de gevel is schoongemaakt kunnen wij de voegen herstellen. Bij het herstellen van de voegen gebruiken wij duurzame materialen. Doordat wij de voegrenovatie secuur laten uitvoeren door ervaren vakmensen ziet uw gevel er weer als nieuw uit. Het herstellen van voegen draagt eraan bij dat water niet meer door kan slaan.

Gevel laten hydrofoberen

Het woord hydrofoberen wordt gebruikt voor het behandelen van gevels en daken met een waterafstotend middel. Nadat uw gevel is gereinigd wordt een een water werende laag aangebracht op de gehele gevel. De vloeistof die op de gevel wordt aangebracht trekt deels in de muur en beschermd de gevel tegen doordringend water. Hydrofoberen heeft verschillende positieve effecten:

  • Voorslaand vocht voorkomen
  • Waterafstotend maken gevel
  • Vorstschade voorkomen
  • Groei van algen en schimmels remmen
  • Isolatie van uw huis verbeteren
  • Gevel beschermen tegen zuren

Gevelreiniging

Vraag een offerte aan

Heeft u interesse in een gevelreiniging, voegrenovatie en/of hydrofobeer beurt? Neem dan contact met ons op. Wij stellen geheel vrijblijvend een offerte voor u op.

Bel ons direct Back To Top