skip to Main Content

Offerte aanvragen

Uw kelder vakkundig waterdicht

Overweegt u uw kelder waterdicht te laten maken? De specialisten van Vochtweg verzorgen de kelderdichting graag en vakkundig. Een lekkage in een kelder kan om verschillende redenen ontstaan. Soms kan het hemelwater moeilijk weg, is er sprake van optrekkend vocht of wordt de waterdruk op de keldervloer te hoog. Wij verhelpen de kelderlekkage precies op de juiste manier. Lees verder om te ontdekken hoe wij een keldervloer compleet waterdicht maken of schakel ons direct in!

Ontdek hoe wij een kelder waterdicht maken

Heeft u last van een lekkage in uw kelder? Wij maken deze ruimte graag snel waterdicht. Bovendien zorgt onze duurzame en vakkundige aanpak ervoor dat uw keldervloer ook op de lange termijn lekkagevrij blijft. Bovendien kunt u ons niet alleen inschakelen voor het dichten van uw kelder. Wij pakken ook schimmel aan, met blijvend resultaat. Neem contact met ons op, dan plannen we een afspraak tussen u en onze adviseurs in. Op een dag en tijdstip dat u schikt, brengt onze adviseur een bezoek aan uw kelder. Hij meet dan onder andere de waterdruk op uw keldervloer en brengt een offerte met persoonlijk advies uit. Gaat u hiermee akkoord? Dan plannen we direct een geschikt moment om uw kelder waterdicht te maken.

kelder waterdicht maken

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Benieuwd naar onze service en de kosten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. U krijgt dan een helder overzicht van de oplossingen en de kosten voor vochtwering.

Voordelen van vochtwering door vochtweg

Moeten wij, voor het waterdicht maken van uw kelder, de muren injecteren? Dan ontvangt u daar maar liefst 5 jaar garantie op. Bovendien bieden we alle benodigde nazorg voor uw kelderlekkage. En hebben wij uw keldervloer onder handen moeten nemen? Dan bent u er uiteraard van verzekerd dat wij uw woning na onze klus weer helemaal netjes afwerken. Deze garantie kunnen wij u bieden, omdat wij enkel werken met de beste vakmensen. Hebben wij voor het waterdicht maken van de muren van uw kelder of uw keldervloer extra specialisten nodig, zoals een stukadoor, voeger, schilder of behanger? Dan zoeken wij in ons bewezen netwerk naar precies de juiste vakman.

Heeft u last van water in uw kruipruimte?

Heeft u last van water in uw kruipruimte, bijvoorbeeld door grondwater of slechte ventilatie? Behalve kelders kunnen wij er ook voor zorgen dat uw kruipruimte droog is, en ook zo blijft. Met onze specialisten maken wij uw kruipruimte waterdicht en is uw waterprobleem zo opgelost. Heeft u door het vocht in uw kruipruimte last gekregen van schimmels? Ook dat kunnen wij voor u oplossen, kijk beneden hoe u contact met ons kan opnemen voor een offerte!

Wanneer mogen wij uw kelder of kruipruimte waterdicht maken?

Voor het waterdicht maken van uw keldervloer of complete kelder, staan wij 7 dagen per week voor u klaar. Neem direct contact met ons op, zodat we een afspraak met u kunnen inplannen.

Dus heeft u last van vochtproblemen? Wilt u dat wij zo snel mogelijk langskomen voor een kelderdichting?

Maak direct een afspraak met ons door te bellen naar 030-3074938, stuur een mail naar info@vochtweg.nl of vul ons online contactformulier in. Dan komen wij snel naar u toe om uw kelder waterdicht te maken!

Bel ons direct Back To Top