skip to Main Content

Offerte aanvragen

Laat ons uw voegen en muren waterdicht maken

De specialisten van Vochtweg kunnen elke muur en alle voegen waterdicht maken. Heeft u last van vochtige muren in uw kelder? Is het beton aangetast vanwege vocht en schimmel? Wij bieden u snel en vakkundig de juiste oplossing. Wij weten als geen ander dat vochtige muren niet zomaar ontstaan. Laat ons opzoeken wat de oorzaak van de lekkage is, dan zorgen wij voor een duurzame oplossing. Als wij beton waterdicht maken, kan optrekkend of doorslaand vocht niet meer voor blijvende schade aan uw pand zorgen!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Benieuwd naar onze service en de kosten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. U krijgt dan een helder overzicht van de oplossingen en de kosten voor vochtwering.

Ontdek hoe wij een kelder waterdicht maken

Heeft u last van een lekkage in uw kelder? Wij maken deze ruimte graag snel waterdicht. Bovendien zorgt onze duurzame en vakkundige aanpak ervoor dat uw keldervloer ook op de lange termijn lekkagevrij blijft. Bovendien kunt u ons niet alleen inschakelen voor het dichten van uw kelder. Wij pakken ook schimmel aan, met blijvend resultaat. Neem contact met ons op, dan plannen we een afspraak tussen u en onze adviseurs in. Op een dag en tijdstip dat u schikt, brengt onze adviseur een bezoekje aan uw kelder. Hij meet dan onder andere de waterdruk op uw keldervloer en brengt een offerte met persoonlijk advies uit. Gaat u hiermee akkoord? Dan plannen we direct een geschikt moment om uw kelder waterdicht te maken.

muur waterdicht maken

Redenen om ons uw muur van beton waterdicht te laten maken

Wilt u dat wij uw voegen en muren van beton injecteren, met een waterdicht resultaat? Dan schakelt u een complete partner voor hulp bij lekkage en vochtproblemen in.

Wij lossen namelijk niet alleen het probleem op, maar zorgen ook voor alle benodigde nazorg. Hebben wij de muren van uw kelder compleet waterdicht weten te maken?

Dan vertrekken wij pas als u woning weer netjes afgewerkt is. Zelfs als er hiervoor opnieuw gestuct, gevoegd, geschilderd of behangen moeten worden, schakelen wij de beste partners uit ons bewezen netwerk in.

Kortom, laat ons uw voegen en muur van beton waterdicht maken!

Nodig ons uit om uw voegen en muren waterdicht te maken

Wanneer wilt u dat wij uw voegen en muur van beton waterdicht komen maken? Wij staan altijd voor u klaar, omdat wij 7 dagen per week in te schakelen zijn.

Maak direct een afspraak met ons. Bel naar 030-3074938, stuur een e-mail naar info@vochtweg.nl of laat een bericht achter op ons online contactformulier. Schakel ons direct in als u een muur van beton of de voegen waterdicht wilt laten maken!

Bel ons direct Back To Top