Onze aanpak

Wij zijn Vochtweg en zijn gespecialiseerd in vochtwering, afdichten van kelders en het onderhouden van gevels. Daarnaast zijn wij hoofdleverancier van Leranti infraroodverwarmingen in de regio Zuid- en Noord Holland. Wij bedienen de particuliere en de zakelijke markt.

WAAROM KIEZEN VOOR VOCHTWEG?

Naast het oplossen van uw problemen vinden wij het belangrijk dat iedereen in een veilige en leefbare omgeving leeft. Voor ons staat voorop dat ieder probleem dat te maken heeft met vocht helemaal wordt opgelost. Wij geven een garantie van 10 jaar op het injecteren van muren.

Wij injecteren, hydrophoberen, impregneren, stralen en voegen kelders, gevels vloeren en muren. Wij installeren ook infraroodverwarming om vochtproblemen door condensvorming te voorkomen.

Wij bieden ALLE nazorg! Na het behandelen van uw vochtproblemen zorgen wij dat uw woning weer helemaal netjes wordt afgewerkt. Wij zorgen dat de beste specialisten op de juiste klus worden ingezet. Met ons netwerk van stukadoors, voegers, schilders, behangers en ga zo maar door, zorgen wij dat uw woning of pand weer in perfecte staat wordt teruggebracht.

Onze standaard procedure:

Stap 1:
U neemt contact op met vochtweg en vertelt wat uw probleem is.

Stap 2:
Er komt een adviseur bij u op bezoek om de problemen vast te leggen en met de juiste meetinstrumenten te analyseren. Zo bepalen wij de conditie van uw pand.

Stap 3:
De adviseur brengt met een persoonlijk advies een offerte uit.

Stap 4:
Samen plannen we een geschikt moment om langs te komen om uw problemen te helpen.

Eindresultaat:
Een veilige en gezonde leefomgeving. 


Het liefst meteen een van onze specialisten aan de lijn? Wij staan 7 dagen per week tot uw beschikking.

Neem nu contact op!