Optrekkend vocht

HOE WORDT OPTREKKEND VOCHT BESTREDEN?

Optrekkend vocht, door sommigen ook wel opstijgend vocht genoemd, is een groot probleem voor de huizen die hiermee te maken krijgen. De problemen rondom optrekkend vocht in muren kunnen op verschillende manieren worden aangepakt. Vochtweg heeft een goede manier gevonden om optrekkend vocht in buiten- en binnenmuren te bestrijden. Omdat wij zeker zijn van onze aanpak en vertrouwen hebben in onze producten geven wij een garantie van 5 jaar op het injecteren van optrekkend vocht in de muur, vloer en fundering. Daarnaast is Vochtweg in Nederland hoofdleverancier van de producten die gebruikt worden tijdens het bestrijden van optrekkend vocht.

HOE ONTSTAAT OPTREKKEND VOCHT?

Optrekkend vocht is een veel voorkomend probleem in Nederland. Onze woningen zijn tegenwoordig zo goed geïsoleerd dat het vocht een andere uitweg gaat zoeken. Dit resulteert in optrekkend vocht in de fundering, muren of vloeren. Daarnaast komt het regelmatig voor dat vochtwerende isolatiematerialen kapot of verouderd zijn. Hierdoor komt het steen- of metselwerk sneller in aanraking met optrekkend vocht in de vorm van grondwater of lekwater.

HEEFT OPTREKKEND VOCHT GEVOLGEN VOOR UW GEZONDHEID?

Dat heeft het zeker. Optrekkend vocht zorgt namelijk voor een hoge luchtvochtigheid, waardoor schimmels snel kunnen groeien. Daarnaast veroorzaakt optrekkend vocht in binnenmuren een muffe lucht en trekt het ongedierte zoals pissebedden en zilvervisjes aan. Mensen met een astmatische aandoening zullen sneller last krijgen van hun longen in een woning met optrekkend vocht in de vloeren of muren.

OPTREKKEND VOCHT LATEN BESTRIJDEN DOOR VOCHTWEG

Wij zijn u graag van dienst bij het oplossen van uw problemen met optrekkend vocht. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat iedereen in een gezonde en leefbare woning kan leven. Voor ons staat dan ook voorop dat ieder vochtprobleem zo snel mogelijk opgelost wordt. Bovendien bieden wij 5 jaar garantie op optrekkend vocht injecteren.

Na het behandelen van uw vochtproblemen zorgen wij dat uw woning aan de binnen- en de buitenkant weer helemaal netjes wordt afgewerkt. Wij zorgen er tevens voor dat de juiste specialisten op de juiste klus worden gezet. Met ons netwerk van stukadoors, voegers, schilders, behangers en ga zo maar door, kunnen wij optrekkend vocht snel behandelen. Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen en staan 7 dagen per week voor u klaar.