skip to Main Content

Welkom bij Vochtweg

Wij zijn Vochtweg en zijn gespecialiseerd in vochtwering, afdichten van kelders en het onderhouden van gevels. Daarnaast zijn wij hoofdleverancier van Leranti infraroodverwarmingen in de regio Zuid- en Noord Holland. Wij bedienen de particuliere en de zakelijke markt.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Benieuwd naar onze service en de kosten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. U krijgt dan een helder overzicht van de oplossingen en de kosten voor vochtwering.

De voordelen van Vochtweg

Vochtweg heeft een veelzijdigheid aan mogelijkheden om voor iedere situatie de juiste vochtwering te bieden. Wij impregneren, stralen, hydrophoberen, injecteren en voegen kelders, gevels en muren. Daarnaast kunnen wij infraroodverwarming leveren en installeren om condensvorming te voorkomen. De voordelen die wij u bieden met onze vochtwering zijn:

  • Effectieve oplossingen
  • Afspraken worden altijd nagekomen
  • We gebruiken duurzame materialen
  • We komen op korte termijn bij u langs
  • We verzorgen ook de afwerking met bijv. voegwerk

Veilige leefomgeving

Het creëren van een veilige en leefbare omgeving staat centraal in onze aanpak. We hebben een grondige aanpak en bieden 5 jaar garantie op alle vochtwering oplossingen. Daarna zorgen we ook voor een mooie afwerking. Dankzij ons uitgebreide netwerk van stukadoors, voegers, behangers en schilders maken wij de ruimte weer helemaal in orde.

Vochtweg vochtwering

Aan het juiste adres bij vocht overlast

Bij Vochtweg bent u aan het juiste adres voor een breed aanbod van diensten voor oplossingen tegen vochtproblemen. Of het nu gaat om vloerisolatie, optrekkend vocht, de kelder waterdicht laten maken? Met onze jarenlange ervaring in vochtwering zijn wij uw partner tegen vochtproblemen. Welke plek in huis het ook betreft, wij bieden u een passende oplossing. Uw fundering, binnenmuur of betonvloer is straks weer vochtvrij. Wij rekenen af met elk vochtprobleem.

Wanneer wij uw vochtprobleem opgelost zorgt Vochtweg dat uw woning of bedrijfspand weer netjes weer wordt achter gelaten en afgewerkt. Dankzij ons netwerk van echte vakkundige specialisten zoals stukadoors, voegers, schilders, behangers zorgen wij dat uw woning of pand weer in perfecte staat wordt teruggebracht.

Mogen wij uw vochtproblemen in huis onder handen nemen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via 030-3074938, mail ons via info@vochtweg.nl of vul het online contactformulier in.

Onze aanpak

Vochtweg inschakelen is simpel. Nadat u contact met ons heeft opgenomen maken we een afspraak op locatie. Hier bekijken we de situatie om vervolgens geheel vrijblijvend een offerte op te stellen. Wanneer u ervoor kiest met ons in zee te gaan beginnen we met het uitvoeren van de vochtwering werkzaamheden. Uiteindelijk kunnen we ook de afwerking verzorgen. Uiteindelijk krijgt u 5 jaar garantie op onze werkzaamheden.

Bel ons direct Back To Top