Schimmels

Hoe ontstaat schimmel op mijn muren en vloeren?

Soms zijn de schimmels makkelijk zelf te verwijderen met een schimmelverwijderaar. Daarmee is de oorzaak meestal nog niet opgelost. Schimmels op muren ontstaan vaak doordat het vocht via de gevel doorslaat.

Hebben schimmels gevolgen voor uw gezondheid?

Ja, dat hebben ze zeker, schimmels kunnen allergieën en luchtweg problemen veroorzaken. 

Hoe gaan wij te werk bij schimmel?

Onze adviseur kot bij u op bezoek om de juiste diagnose te stellen waarna hij een advies en een offerte uit kan brengen. De problemen rondom schimmel kunnen op verschillende manieren worden behandeld. Vochtweg heeft een manier gevonden waarop dit het best kan worden behandeld. Wij zijn zeker van de producten die wij gebruiken waardoor we 10 jaar garantie geven op het injecteren van de muren. Vochtweg is hoofdleverancier van Nederland van de producten die worden gebruikt tijdens injectiewerk.

Waarom kiezen voor Vochtweg?

Naast het oplossen van uw problemen vinden wij een een veilige en leefbare omgeving belangrijk voor iedereen. Ieder probleem dat te maken heeft met vocht wordt door ons opgelost.

Na het oplossen van uw vochtproblemen zorgen wij dat uw woning helemaal netjes afgewerkt is. De beste specialisten uit ons netwerk van stukadoors, voegers, schilders, behangers en ga zo maar door zorgen dat uw pand weer in de perfecte staat wordt teruggebracht.