skip to Main Content

Kies voor vloerisolatie of bodemisolatie

Laat uw woning voorzien van bodemisolatie of vloerisolatie, als u vochtproblemen in de toekomst wilt voorkomen. Wist u namelijk dat de vloer van uw woning een van de grootste warmteverliezende elementen van uw huis is? Niet alleen door de buitenmuur, maar ook via uw vloer verdwijnt er enorm veel warmte uit uw woning.

Met vochtophoping, vochtproblemen, lekkages en schimmels als eventuele gevolgen! Dit wilt u uiteraard voorkomen. Schakel ons daarom in om uw vloer te voorzien van vakkundig aangebrachte vloerisolatie of bodemisolatie.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Benieuwd naar onze service en de kosten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. U krijgt dan een helder overzicht van de oplossingen en de kosten voor vochtwering.

Ontdek de voordelen van vloerisolatie

Schakelt u ons in om uw vloeren te voorzien van bodemisolatie? Dan staan u verschillende voordelen van te wachten. Wij sommen ze graag even voor u op:

  • Warmere vloeren
  • Hoger wooncomfort
  • Lagere energiekosten
  • Geen vocht in uw kruipruimte
  • Minder kans op vochtproblemen

Bent u overtuigd van deze voordelen? Schakel ons dan in om vloerisolatie aan te brengen in uw woning. Overweegt u te kiezen voor bodemisolatie, omdat u momenteel al last heeft van vocht in huis? Laat ons dan ook meteen de actuele problemen verhelpen.

Vloerisolatie

Waarom ons inschakelen voor de bodemisolatie?

Het isoleren van uw vloer of bodem gebeurt met polyurethaan (pur-schuim) of isolatieparels. Deze zorgen voor een perfecte isolatie en weren vocht. Wij werken met de beste producten. Bovendien passen wij de nieuwste technieken toe. Zo bent u verzekerd van uiterst kwalitatief, vakkundig aangebracht en duurzaam resultaat.

Moeten wij voor het isoleren van uw vloer of bodem ook uw muren bewerken? Bijvoorbeeld omdat daar al vochtproblemen in zijn gaan zitten? Dan zorgen wij voor een perfecte afwerking, inclusief stucwerk, voegen, behang en schilderwerk. En wilt u dat wij uw muren injecteren? Dan ontvangt u hier maar liefst 5 jaar garantie op. Kortom, schakel ons direct in voor het aanbrengen van vloerisolatie!

Nodig ons uit als u bodemisolatie of vloerisolatie wenst

Wilt u ook profiteren van de vele voordelen van vloerisolatie? Nodig ons dan bij u uit, dan zorgen wij de juiste producten voor een optimale bodemisolatie bij ons te hebben. Heeft u nu al vragen over onze diensten, aanpak of tarieven? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar 030-3074938, stuur een e-mail naar info@vochtweg.nl of laat uw gegevens achter op ons online contactformulier. Maak een afspraak met ons als u verzekerd wilt zijn van een toekomst zonder vochtproblemen in huis. Wij verrijken uw huis namelijk graag met de beste vloerisolatie of bodemisolatie!

Bel ons direct Back To Top