skip to Main Content

Last van vochtproblemen in huis?

Wij staan 7 dagen per week voor u klaar om u van uw vochtproblemen af te helpen. Bijzonder aan onze aanpak is dat wij ook meteen preventieve maatregelen treffen om in de toekomst vocht in uw huis te voorkomen. Heeft u momenteel last van een kelderlekkage? Laat ons dan de muren van uw kelder injecteren en impregneren.

Ook kunnen we daar direct isolatie in aanbrengen, zodat vocht geen kans meer heeft. Hebben de vochtproblemen in uw huis al geleid tot schimmels? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verhelpen al het vocht, verwijderen de aangetaste stukken muur en vloer en gaan pas naar huis als wij de situatie weer in nieuwstaat kunnen achterlaten.

Wij zijn uw complete partner bij vocht in huis

Heeft u last van vocht in huis? De specialisten van Vochtweg kunnen alle vochtproblemen in huis verhelpen. Wij bieden oplossingen bij:

  • Schimmels
  • Vochtige muren
  • Doorslaand vocht
  • Optrekkend vocht
  • Vochtige kruipruimtes

Ook als u plotseling last heeft van een heftige lekkage, staan wij voor u klaar. Als u ons uitnodigt, gaan wij eerst op zoek naar de oorzaak van het vocht in huis. Vervolgens bepalen wij hoe wij deze vochtproblemen optimaal en met langdurend resultaat kunnen oplossen. Kortom, schakel ons direct in als u last heeft van vocht in huis.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Benieuwd naar onze service en de kosten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. U krijgt dan een helder overzicht van de oplossingen en de kosten voor vochtwering.

Schakel ons om deze redenen in als u last heeft van vocht in huis

Heeft u ontdekt dat u last heeft van vocht in huis? Wacht dan niet te lang met het inschakelen van onze vakmensen. Hoe langer u wacht met het verhelpen van uw vochtproblemen in huis, hoe groter de kans op ernstige schade aan uw huis en gezondheid! Bij vochtweg verhelpen wij snel en effectief het probleem zodat u geen geen last meer heeft van vocht in uw huis.

Vocht in huis

Blijkt het nodig te zijn uw muren en voegen te injecteren? Dan ontvangt u op deze klus maar liefst 5 jaar garantie. Wij hanteren de nieuwste technieken en gebruiken de beste producten. En omdat we samenwerken met een groot netwerk aan de beste stukadoors, voegers, schilders en behangers, bent u verzekerd van een perfect afgewerkt resultaat!

Laat ons u van uw vochtproblemen in huis afhelpen

Wanneer mogen wij het vocht in uw huis vakkundig, snel en met blijvend resultaat bestrijden?

Wij staan elke dag van de week voor u klaar. Schakel ons direct in via 030-3074938, stuur een mail naar info@vochtweg.nl of vul ons online contactformulier in. Wij zijn uw complete partner als u last heeft van vocht. Laat ons u van de vochtproblemen in huis afhelpen!

Bel ons direct Back To Top