skip to Main Content

Uw specialist voor vochtwering in Amsterdam

Wilt u uw kelder in Amsterdam waterdicht maken? Heeft u last van optrekkend vocht in uw betonvloer? Of heeft u andere vochtproblemen in huis? Geen zorgen. De professionals van Vochtweg weten hier wel raad mee. Wij zijn uw adres voor kelderafdichting, vochtwering en vloerisolatie.

Laat ons uw muren waterdicht maken, zet ons in voor uw bodemisolatie of laat ons het optrekkend vocht in uw fundering bestrijden. Vochtweg heeft veel ervaring en kan u verschillende diensten aanbieden. Dat maakt ons uw professionele partner in het oplossen van vochtproblemen in uw huis in Amsterdam.

Vrijblijvende offerte
Snel ter plaatse
Jarenlange ervaring
Efficiënte oplossingen

Maak vanuit Amsterdam gebruik van onze diensten

Vochtweg kan u in Amsterdam verschillende diensten aanbieden. Voor al uw vochtproblemen in huis vinden wij een passende oplossing. Wij kunnen uw keldervloer waterdicht maken, bodemisolatie toepassen en het optrekkend vocht in uw muren verhelpen. Laat ons dan ook uw muren injecteren en impregneren, zodat het vocht niet meer terug zal komen.

Heeft u last van optrekkend vocht in uw kruipruimte? Wij bieden oplossingen voor alle plekken in uw huis. Of het nu uw binnenmuur, fundering of betonvloer betreft. Wij zorgen er na elke klus voor dat uw woning netjes afgewerkt en in goede staat wordt achtergelaten. Zet ons vanuit Amsterdam in voor de bestrijding van uw vochtproblemen, lekkages en schimmels!

vochtwering amsterdam

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Benieuwd naar onze service en de kosten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. U krijgt dan een helder overzicht van de oplossingen en de kosten voor vochtwering.

Daarom kiest u voor Vochtweg om optrekkend vocht te verhelpen

Kiest u voor Vochtweg vanuit Amsterdam, dan kiest u voor een bedrijf dat veel belang hecht aan een veilige en leefbare omgeving. Elk vochtprobleem lossen wij eenvoudig, snel en efficiënt op. Wilt u het vocht in uw buitenmuur bestrijden en laat u ons uw muren injecteren? Dan geven wij u 5 jaar garantie.

Wij bieden u tevens de beste nazorg. Na de behandeling van optrekkend vocht, wordt uw woning netjes afgewerkt. Elke medewerker van Vochtweg heeft zijn eigen specialiteit. Zo bieden wij u de juiste vakman voor uw klus. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar, dus wilt u uw voegen waterdicht maken of het optrekkend vocht in uw fundering verhelpen? Neem dan meteen contact met ons op vanuit Amsterdam!

Benader ons vandaag nog vanuit Amsterdam

Wilt u uw vochtproblemen in huis graag laten oplossen? Mogen wij uw keldervloer waterdicht maken? Of een vloerisolatie uitvoeren?

Neem dan snel contact met ons op via
030-3074938, mail ons via info@vochtweg.nl of vul het online contactformulier in.
Laat ons weten welke diensten u wenst te gebruiken!

Bel ons direct Back To Top