skip to Main Content

Uw vochtproblemen in uw huis in Leiden zo verholpen!

Bent u het optrekkend vocht in uw kruipruimte in Leiden zat? Of wilt u het optrekkend vocht in uw binnenmuur laten verwijderen? Dit kunt u het beste door een gespecialiseerd bedrijf laten doen. Vochtweg is uw betrouwbare partner in het verwijderen van optrekkend vocht in uw huis. Wilt u uw beton waterdicht maken? Uw bodemisolatie laten verzorgen? Allemaal klussen waar wij u graag bij van dienst zijn. Uw vocht in huis is binnen een mum van tijd opgelost. Neem contact met ons op vanuit Leiden!

Elke dag bereikbaar
Efficiënte oplossingen
Jarenlange ervaring
Snel ter plaatse
Vrijblijvende offerte
5 jaar garantie!

Onze adviseur komt graag bij u langs in Leiden

Mogen wij uw kelderlekkage verhelpen en uw keldervloer waterdicht maken? Zet ons dan ook meteen in voor het verwijderen van het optrekkend vocht in uw binnenmuur. Indien u een afspraak met ons maakt, komt onze gespecialiseerde adviseur graag bij u langs. De adviseur bespreekt ter plekke met u wat het probleem is en neemt professionele meetinstrumenten mee. Zo analyseert hij de oorzaak van het probleem en kan een plan van aanpak worden opgesteld. De adviseur maakt in samenspraak met u een offerte. Bent u hiermee akkoord? Dan gaan wij voor u aan de slag en verwijderen wij uw vochtproblemen in huis vakkundig en efficiënt. Uw huis wordt veiliger en schoner door onze unieke aanpak. Schakel ons in als wij uw schimmels, lekkages en het vocht in huis mogen aanpakken. Bel ons vandaag nog vanuit Leiden!

vochtwering leiden

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Benieuwd naar onze service en de kosten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. U krijgt dan een helder overzicht van de oplossingen en de kosten voor vochtwering.

Alleen de beste nazorg voor u in Leiden

Wanneer u gebruik maakt van onze diensten, kunt u ook een goede nazorg van ons verwachten. Wij zorgen er altijd voor dat uw woning nadien netjes afgewerkt is. Wilt u voorgoed van het optrekkend vocht in uw muren af? Laat ons dan uw muren injecteren en impregneren. De ideale voorzorgsmaatregel. U heeft bij ons dan zelfs een garantie van 5 jaar. Wij hebben diverse specialisten in huis, die u op elk gebied van dienst kunnen zijn. Wij kiezen altijd voor de vakman die het meest gespecialiseerd is in uw klus.

Dus kiest u ervoor ons het vocht in uw kruipruimte te laten verwijderen? Wilt u uw beton waterdicht laten maken? Dan hoeft u niet langer verder te zoeken. Vochtweg is elke dag bereikbaar en meteen inzetbaar. Maak snel een afspraak met onze adviseur vanuit Leiden!

Uw optrekkend vocht in Leiden snel verwijderd

Wij verwijderen het optrekkend vocht in uw huis doeltreffend. Onze aanpak rekent voorgoed af met al dat vervelende vocht.

Wilt u het zelf ontdekken? Neem gauw contact met ons op. Bel ons via 030-3074938, mail ons via info@vochtweg.nl of vul het online contactformulier in.

Wij hopen u snel van dienst te kunnen zijn in Leiden!

Bel ons direct Back To Top