skip to Main Content

Hulp nodig bij optrekkend vocht in Oegstgeest?

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf vanuit Oegstgeest dat u kan helpen bij optrekkend vocht in uw binnenmuur? Heeft u last van een lekkage en wilt u dit oplossen? Laat het aan ons over. Wij zullen dan ook meteen uw keldervloer waterdicht maken. Of wilt u gebruik gaan maken van vloerisolatie? Vochtweg is uw adres voor al uw vochtproblemen in huis.

Wij kunnen uw bodemisolatie op ons nemen, optrekkend vocht in uw kruipruimte verhelpen en uw voegen waterdicht maken. Ons dienstenaanbod is groot. Neem vandaag nog contact met ons op om uw vochtproblemen in uw huis in Oegstgeest aan te pakken!

Elke dag bereikbaar
Efficiënte oplossingen
Jarenlange ervaring
Snel ter plaatse
Vrijblijvende offerte
5 jaar garantie!

Ons aanbod aan diensten voor u in Oegstgeest

Maak vanuit Oegstgeest gebruik van ons brede aanbod aan diensten. Mogen wij uw vloerisolatie verrichten? Wilt u van het optrekkend vocht in uw muren af? Of wilt u nu eindelijk uw kelder waterdicht laten maken? Wij rekenen af met elk vochtprobleem. U kunt er ook voor kiezen uw muren te laten injecteren en impregneren, zodat wij het optrekkend vocht in uw muren voorgoed kunnen verwijderen.

Welke plek in huis het ook betreft, wij bieden u een passende oplossing. Uw fundering, binnenmuur of betonvloer is straks weer vochtvrij. Voor de bestrijding van uw schimmels, lekkages en vochtproblemen bent u bij Vochtweg aan het juiste adres! En de afwerking van uw woning in Oegstgeest? Wij laten uw woning uiteraard schoon en netjes achter!

Vochtwering Oegstgeest

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Benieuwd naar onze service en de kosten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. U krijgt dan een helder overzicht van de oplossingen en de kosten voor vochtwering.

Los uw vochtproblemen in huis op, kies voor Vochtweg

Bij Vochtweg hechten wij veel belang aan een veilige en schone omgeving. Kies daarom vanuit Oegstgeest voor onze diensten. Onze vakkundige medewerkers lossen uw probleem in een mum van tijd op. Indien u uw muren door ons wilt laten injecteren en impregneren, kunt u een garantie van 5 jaar van ons verwachten. Laat ons dan ook het optrekkend vocht in uw muur verhelpen.

Wij bieden u uiteraard ook nazorg. U kunt er vanuit gaan dat uw woning in schone staat en netjes afgewerkt achtergelaten wordt. Wij kiezen de beste vakman voor uw klus. En wist u al dat wij 7 dagen per week bereikbaar zijn? Indien u nu het optrekkend vocht in uw fundering wilt oplossen, uw beton waterdicht wilt maken of uw bodemisolatie in onze handen wilt leggen, raden wij u aan zo gauw mogelijk contact met ons op te nemen vanuit Oegstgeest!

Neem contact met ons op per telefoon of mail

Wilt u vanuit Oegstgeest gebruik maken van onze diensten? Wilt u uw keldervloer waterdicht laten maken? De vochtproblemen in huis eindelijk opgelost hebben? Of uw muur laten impregneren?

Benader ons dan via
030-3074938, mail ons via info@vochtweg.nl of vul het online contactformulier in.

Bel ons direct Back To Top