skip to Main Content

Uw adres voor vochtproblemen in uw huis in Rotterdam

Is er sprake van veel vocht in uw huis in Rotterdam? En wilt u de vochtproblemen in uw huis voor eens en altijd oplossen? Bij Vochtweg bent u aan het juiste adres. Wij verwijderen het optrekkend vocht in uw buitenmuur, kunnen uw kelder waterdicht maken en uw vloerisolatie op ons nemen.

Wat uw wensen ook zijn, wij lossen uw vochtproblemen handig en snel op. Mogen wij uw voegen waterdicht maken? Het optrekkend vocht in uw fundering verwijderen? Of het optrekkend vocht in uw muren verhelpen? Voor al uw vochtproblemen in huis kunt u bij ons terecht. Neem snel contact met ons op vanuit Rotterdam en ontdek onze diensten!

Elke dag bereikbaar
Efficiënte oplossingen
Jarenlange ervaring
Snel ter plaatse
Vrijblijvende offerte
5 jaar garantie!

Onze diensten voor u in Rotterdam

Wilt u uw vochtproblemen in uw huis in Rotterdam aan laten pakken? Is er sprake van optrekkend vocht in uw binnenmuur? Of heeft u te maken gehad met een kelderlekkage? Laat ons uw keldervloer waterdicht maken. Dan verwijderen wij ook meteen het optrekkend vocht in uw kruipruimte. Wij kunnen ook uw bodemisolatie geheel verzorgen.

Dus heeft u last van lekkages, schimmels of andere vochtproblemen? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Reken voorgoed af met het vocht in uw huis in Rotterdam. Schakel Vochtweg in!

vochtwering rotterdam

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Benieuwd naar onze service en de kosten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. U krijgt dan een helder overzicht van de oplossingen en de kosten voor vochtwering.

Wij bieden u in Rotterdam enkel kwaliteit

Onze vakkundige professionals bieden u hoogwaardige kwaliteit diensten. Bij ons bedrijf werken meerdere medewerkers, die elk hun eigen specialisatie hebben. Wij zoeken de vakman uit die het meest geschikt is voor uw klus. Kies ervoor om uw muren te injecteren en impregneren door onze vakman. Zo rekent u voor langere tijd af met uw vochtproblemen in huis. U krijgt zelfs 5 jaar garantie bij ons.

Wij verwijderen het optrekkende vocht uit uw muur, zullen uw voegen waterdicht maken en uw vloerisolatie verzorgen, indien u dit wenst. En na de klus? Dan laten wij uw woning uiteraard netjes afgewerkt achter. Zo bieden wij u goede nazorg. U kunt ons tevens 7 dagen per week bereiken. Neem snel contact op vanuit Rotterdam en maak gebruik van onze service!

Laat ons het optrekkend vocht in Rotterdam verwijderen

Mogen wij het optrekkend vocht in uw fundering verwijderen? Wilt u ons inzetten voor bodemisolatie? Of wilt u uw kelder waterdicht laten maken?

Twijfel dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. Bel ons via 030-3074938, mail ons via info@vochtweg.nl of vul het online contactformulier in. Uw vochtproblemen in huis worden in no time verwijderd!

Bel ons direct Back To Top