skip to Main Content

Optrekkend vocht in Utrecht aan laten pakken?

Heeft u optrekkend vocht in uw binnenmuur in Utrecht? Wilt u uw kelderlekkage laten verhelpen en uw kelder waterdicht maken? Vochtweg is gespecialiseerd in optrekkend vocht verwijderen. Wij kunnen uw bodemisolatie geheel verzorgen, het optrekkend vocht uit uw kruipruimte verwijderen en uw beton waterdicht maken.

Wij kunnen alle vochtproblemen in uw huis snel en efficiënt verhelpen. Mogen wij uw optrekkend vocht verwijderen? Neem dan vandaag nog contact met ons op vanuit Utrecht!

Elke dag bereikbaar
Efficiënte oplossingen
Jarenlange ervaring
Snel ter plaatse
Vrijblijvende offerte
5 jaar garantie!

Zo gaan wij te werk in Utrecht

Kiest u er in Utrecht voor door ons het optrekkend vocht in uw buitenmuur te laten verwijderen? Of laat u ons uw keldervloer waterdicht maken? Maak dan een afspraak met ons. Onze adviseur komt dan bij u langs om het probleem met u door te spreken en hij analyseert de oorzaak door middel van meetinstrumenten.

Op die manier wordt de conditie van uw pand vastgesteld. Vervolgens brengt de adviseur een advies uit, waarop een offerte wordt opgesteld. We plannen dan snel een afspraak met u in, om uw vochtproblemen in huis te verwijderen. Het resultaat? Een veilige en schone leefomgeving voor u. Voor al uw vochtproblemen, schimmels en lekkages is Vochtweg uw adres. Schakel ons snel in vanuit Utrecht.

vochtwering utrecht

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Benieuwd naar onze service en de kosten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. U krijgt dan een helder overzicht van de oplossingen en de kosten voor vochtwering.

Wij laten uw woning in Utrecht netjes achter

Wilt u gebruik maken van onze diensten? Ga er dan maar vanuit dat wij uw woning nadien netjes afgewerkt achter zullen laten. Wij bieden u enkel de beste nazorg. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om uw muren te injecteren en impregneren, zodat uw vochtproblemen in huis voor langere tijd opgelost zijn. Hierop krijgt u een garantie van 5 jaar. Onze vakmensen zijn zeer gespecialiseerd.

Ieder heeft zijn eigen specialisatie, waarop we precies de juiste vakman voor de juiste klus kunnen inzetten. Wilt u uw vloerisolatie door ons laten uitvoeren? Mogen wij het optrekkend vocht uit uw kruipruimte verwijderen? Of mogen wij uw voegen waterdicht maken? Zet ons dan meteen in. Wij zijn 7 dagen per week te bereiken. Plan uw afspraak vandaag nog!

Maak een afspraak om uw optrekkend vocht te verwijderen

Laat u Vochtweg in Utrecht hulp bieden bij het verwijderen van de vochtproblemen in uw huis?

Laat ons uw kelder waterdicht maken, uw bodemisolatie uitvoeren of het optrekkend vocht in uw fundering verhelpen. Neem meteen contact met ons op.

Bel ons via 030-3074938, mail ons via info@vochtweg.nl of vul het online contactformulier in.
Wij verwijderen het vocht in uw huis in Utrecht doeltreffend en efficiënt!

Bel ons direct Back To Top