skip to Main Content

Vochtproblemen in huis?

Vochtproblemen in huis komen in verschillende vormen voor en er zijn verschillende soorten vochtbestrijding. Veel vocht in huis kan ernstige gevolgen hebben voor de constructie van uw huis. Maar vocht in huis is ook slecht voor de gezondheid. Vochtproblemen in huis kunnen worden vermindert en voorkomen. Uiteindelijk is het altijd verstandig om een professioneel vochtwering bedrijf de situatie te laten bekijken.

Hoe u vochtproblemen in huis herkent

Vochtproblemen in huis hebben negatieve, maar ook zichtbare, gevolgen in huis. Met onze ‘vochtproblemen checklist’ kunt u snel bepalen of u last hebt van vocht in huis. Wij adviseren bij vochtproblemen snel een vochtprobleem inventarisatie aan te vragen. Vochtweg.nl komt vrijblijvend bij u langs voor een analyse en stelt vervolgens een passende offerte op.

Vochtproblemen in huis checklist:

  • Condens op de ramen (aan de binnenkant).
  • Behang dat van de muur afbladdert.
  • Stucwerk dat van de muur afbrokkelt.
  • Een houten vloer die kromtrekt.
  • De was op het droogrek droogt langzamer dan voorheen.
  • Vochtplekken op de muur van bijv. uw kelder.
  • Schimmel op de vloer of op de muur.
  • Een duidelijk hoger energieverbruik zonder dat daar een andere verklaring voor is.
  • Er zijn beestjes die op vocht afkomen. Heeft u veel last van pissebedden of zilvervisjes in huis? Dan lijkt het erop dat u vochtproblemen hebt.
  • Een muffe geur in huis of in uw kelder.

Vochtwering

Vraag een gratis vochtanalyse aan

Benieuwd naar onze service en de kosten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. U krijgt dan een helder overzicht van de oplossingen en de kosten voor vochtwering.

Oorzaken van vochtproblemen in huis

Verschillende vochtproblemen hebben verschillende oorzaken. Vocht in huis kan komen door slechte ventilatie. Optrekkend vocht op uw muren betekent vaak dat de vochtwerende laag in de fundering en muren er niet is of niet goed werkt. In dat geval moet de fundering worden voorzien van deze vochtwerende laag. Wij helpen u met een dergelijk probleem door op een duurzame manier de vochtwerende laag aan te brengen. Op die manier krijgt u vochtbestrijding die voor langere tijd zorgt voor degelijke vochtwering. U krijgt bij Vochtweg dan ook garantie op vochtbestrijding.

Waarom snel zorgen voor professionele vochtwering?

De negatieve gevolgen van vochtproblemen in huis zijn groot. Het is dan ook van belang dat u snel zorgt voor effectieve vochtwering. Dit kunt u dan ook het beste laten doen door een professioneel vochtwering bedrijf. Wanneer een vochtprobleem niet tijdig wordt aangepakt worden de gevolgen alleen maar erger. Zo laat behang en stucwerk los wanneer het te vochtig is in huis. Daarnaast kan een prachtige houten vloer kromtrekken.

De gevolgen voor uw eigen gezondheid kunnen ook erg groot zijn. Ongedierte (zoals huismijt) houdt van vochtige huizen. Schimmel zorgt voor een slechtere werking van uw immuunsysteem en de negatieve gevolgen nemen toe naarmate u de vochtwering uitstelt.

Permanent van vochtproblemen af met professionele vochtbestrijding

Weet u niet zeker wat het probleem is? Of wilt u graag een vrijblijvende inventarisatie van uw vochtprobleem in huis? Neem dan contact op met Vochtweg. Wij kunnen gratis langskomen voor een inventarisatie van het probleem. Vervolgens krijgt u geheel vrijblijvend een offerte op maat. We gebruiken duurzame technieken en bieden garantie op onze vochtwering werkzaamheden. U bent dus verzekerd van kwalitatieve vochtwering.

Vraag een gratis vochtprobleem analyse aan

We komen graag bij u langs om de vochtproblemen in kaart te brengen. Vervolgens komen we met een deskundig advies over de mogelijke vochtbestrijding. U bepaalt uiteindelijk of u gebruik maakt van onze vochtwering diensten. Bent u geïnteresseerd in een dergelijke analyse? Via het contactformulier kunt u contact opnemen. U kunt ook bellen naar: 030-3074938 of mailen naar: info@vochtweg.nl. Bij vochtproblemen biedt Vochtweg altijd passende vochtbestrijding.

Bel ons direct Back To Top